Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 12-15 Αυγούστου 2022

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 12-15 Αυγούστου 2022

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στον Παχύαμμο, όπου στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των πεσόντων στις μάχες της Τηλλυρίας. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Τροοδιτίσσης.

Τη Δευτέρα 15 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Τροοδιτίσσης.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Παρασκευή 12 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Φωτίου και Ανικήτου στον Άγιο Φώτιο.

Το Σάββατο 13 Αυγούστου, απόδοση της εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο Ιερό Παρεκκλήσι Αγίου Επιφανίου στα Μέσανα.

Την Κυριακή 14 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στη Γιόλου, όπου στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου του ήρωα Σάββα Αντωνιάδη καθώς και της δέησης για ανεύρεση της τύχης του αγνοουμένου Τάκη Παναγιώτου. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης.

Τη Δευτέρα 15 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Γαλατούσης στην Γαλαταριά.

  

Ο Θεολόγος κ. Μιχαλάκης Λοϊζίδης την προσεχή Κυριακή 14 Αυγούστου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αποστόλου Φιλίππου στο Άρσος.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post