Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες-Κηρύγματα 27 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου 2022

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες-Κηρύγματα 27 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 27 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου στην Αραδίππου.

Την Κυριακή 28 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Τίμη.

Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στον Άγιο Ιωάννη. Το Εσπέρας της ίδιας ημέρα θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Βρυαίνης στα Μανδριά.

Την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς.

 

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης και ηγούμενος Χρυσορρογιατίσσης κ. Παγκράτιος την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός το προσεχές Σάββατο 27 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο Ιερό Παρεκκλήσι Αγίου Αθανασίου στην Κάτω Πάφο.

Την Κυριακή 28 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Θεοσκέπαστης στην Κάτω Πάφο. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο, όπου ακολούθως θα προστεί του μνημοσύνου των αοιδίμων Δημάρχων και Ευεργετών του Δήμου Πάφου.

Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Τιμίου Προδρόμου στην Λάσα.

Την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Ξωκκλήσι Αγίου Συμεών του Στηλίτη στην Μηλιού – Ακουρδάλια.

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει στο νεόκτιστο Παρεκκλήσι Αγίου Μάμαντος στην Κοίλη.

 

Ο Θεολόγος κ. Μιχαλάκης Λοϊζίδης την προσεχή Κυριακή 28 Αυγούστου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στο Όμοδος.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post