Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες-Κηρύγματα 3-8 Σεπτεμβρίου 2022

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες-Κηρύγματα 3-8 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Ευψυχίου στον Πωμό.

Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Ανώγυρα. Το Εσπέρας της ίδιας ημέρα θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Σώζοντος στην Ασπρογιά.

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης.

Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην Μαλλιά.

 

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης και ηγούμενος Χρυσορρογιατίσσης κ. Παγκράτιος την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στη Γιόλου.

Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός το προσεχές Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στη Χλώρακα.

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αμβροσίου και Εφραίμ στον Άγιο Αμβρόσιο.

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στη Λεμώνα.

Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Μαραθούντα.

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Σώζοντος στην Ασπρογιά. Το εσπέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης στην Πάφο.

Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Παναγίας Θεοτόκου στα Μαμώνια.

 

Ο Θεολόγος κ. Μιχαλάκης Λοϊζίδης την προσεχή Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου στην Κάτω Πάχνα.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post