Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου: Λειτουργίες-Κηρύγματα 5-9 Οκτωβρίου 2022

Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου: Λειτουργίες-Κηρύγματα 5-9 Οκτωβρίου 2022

Πανήγυρις Ιεράς Μονής Αγίου Κενδέα παρά την κοινότητα Αυγόρου (5-6 Οκτωβρίου 2022)

Το εσπέρας της Τετάρτης, 5 Οκτωβρίου 2022, στις 6:30μ.μ ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Κενδέα παρά την κοινότητα Αυγόρου.

Την επομένη, Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, (αποδεχθείς ανταποδοτική πρόσκληση του Μητροπολίτου Κωνσταντίας κατά την παρουσία του στην εορτή του Αγ. Ηρακλειδίου) θα λειτουργήσει και κηρύξει στην ίδια πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή.

Στη Θεία Λειτουργία θα ψάλλει χορός μοναζουσών από την Ιερά Μονή Αγίου Ηρακλειδίου οι οποίες θα συνοδεύσουν τον Μητροπολίτη Ταμασού.

Το απόγευμα στις 5:30μ.μ θα τελεστεί ο Εσπερινός και η Παράκληση στον Άγιο Κενδέα.

 

Το ερχόμενο Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2022, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, θα ιερουργήσει στον Προσκυνηματικό Ιερό Ναό Παναγίας Τραχιάς Άχνας. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, θα χειροτονήσει εις πρεσβύτερον τον διάκονο του ιερού ναού π. Βαρνάβα Μίσιη.

Την ερχόμενη Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022, ο Πανιερώτατος, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Δερύνειας και θα προστεί του ετήσιου μνημοσύνου του μακαριστού εφημέριου του ναού Οικονόμου π. Χαραλάμπου Νικολάου.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post