Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες-Κηρύγματα 29 Οκτωβρίου – 4 Νοεμβρίου 2022

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες-Κηρύγματα 29 Οκτωβρίου – 4 Νοεμβρίου 2022

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 29 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στο Νέο Χωρίο, όπου θα τελέσει το μνημόσυνο των ηρώων της κοινότητας.

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Αναρίτα, όπου και θα προστεί του μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας.

Την Τρίτη 1 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο.

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Αχέλεια.

Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Πάχνα.

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης για την εορτή του Αγίου Γεωργίου Καρσλίδη.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός το προσεχές Σάββατο 29 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Κατακόμβη της Αγίας Σολομονής στην Κάτω Πάφο.

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Ζηνοβίου και Ζηνοβίας στο Στατό.

Τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο.

Την Τρίτη 1 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Αγίων Αναργύρων στα Κελοκέδαρα.

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Τρεμιθούσα.

Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Πάνω Στρουμπί. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης για την εορτή του Αγίου Γεωργίου Καρσλίδη.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post