Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες-Κηρύγματα 10-13 Νοεμβρίου 2022

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες-Κηρύγματα 10-13 Νοεμβρίου 2022

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου και τοποτηρητής του Αρχιεπισκοπικού Θρόνου κ.κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 13 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στη Λευκωσία, όπου και θα προστεί του μνημοσύνου του αοιδίμου Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου Β΄. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλου Φιλίππου στο Άρσος. 

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης και ηγούμενος Χρυσορρογιατίσσης κ. Παγκράτιος την προσεχή Πέμπτη 10 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Μηνά στην Πενταλιά. 

Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Πέμπτη θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό παρεκκλήσι Αγίου Μηνά μεταξύ Λάσας, Σύμους και Δρύμους. Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Μηνά στην Πενταλιά. 

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο Ιερό Παρεκκλήσι Αγίου Επιφανίου στα Μέσανα. 

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στην Κανναβιού. 

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post