Η κοινότητα Βατυλής εορτάζει την Αγία Βαρβάρα και τον Άγιο Νικόλαο στην προσφυγιά (3-4 Δεκεμβρίου 2022)

Η κοινότητα Βατυλής εορτάζει την Αγία Βαρβάρα και τον Άγιο Νικόλαο στην προσφυγιά (3-4 Δεκεμβρίου 2022)

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή ανακοινώνει ότι η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Γεωργίου Βατυλής, το Κοινοτικό Συμβούλιο και όλα τα οργανωμένα σύνολα της τουρκοκρατούμενης Βατυλής, προσκαλούν τους πιστούς στον εορτασμό της Αγίας Βαρβάρας και του Αγίου Νικολάου, 3-4 Δεκεμβρίου 2022, τηρουμένων των πρωτοκόλλων του Υπουργείου Υγείας.

Το απόγευμα του Σαββάτου, 3 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 4.30 μ.μ., θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής της Καρπασίτιδος στην Κοφίνου, προϊσταμένου του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου.
 
Την επόμενη, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, ανήμερα της εορτής, θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον ίδιο Ιερό Ναό.
 
Καλούνται οι εκτοπισμένοι από τη Βατυλή και όσοι τιμούν τη μνήμη της Μεγαλομάρτυρος Αγίας Βαρβάρας να συμμετάσχουν στον εορτασμό. Όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν άρτους και κόλλυβα της εορτής.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να μιλήσουν με τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Ανδρέα Σπυρίδη στο κινητό τηλέφωνο 99938524 ή με τον Εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίας Φωτεινής, Πρεσβύτερο π. Θεοφάνη Ευθυμίου 95125369.
 
Τα μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Αγίου Γεωργίου Βατυλής:
 
Πρωτ. π. Ανδρέας Σπυρίδη
 
Γεώργιος Σταύρου
 
Αντωνάκης Θεοδώρου
 
Δέσπω Χαραλάμπους
 
Χρίστος Πουλλαΐδης
 
Γεωργία Ερωτοκρίτου
 
 
 
Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου για την Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Γεωργίου Βατυλής
Print Friendly, PDF & Email

Share this post