Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου: Λειτουργίες-Κηρύγματα 1-5 Φεβρουαρίου 2023

Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου: Λειτουργίες-Κηρύγματα 1-5 Φεβρουαρίου 2023

Εορτασμός της Υπαπαντής του Κυρίου στον προσφυγικό Συνοικισμό Δερύνειας

Σήμερα Τετάρτη, 1η Φεβρουαρίου 2023, στις 5:00μ.μ., θα τελεστεί ο εόρτιος Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα Συνοικισμού Δερύνειας με την ευκαιρία της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου. Την επομένη, Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023, 6:30-9:00π.μ, θα τελεστεί ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 5:00μ.μ, θα τελεστεί η Παράκληση.
Κατά τη διάρκεια των ακολουθιών θα τίθεται εις προσκύνηση τεμάχιο ιερού λειψάνου του Οσίου Βαρνάβα Βάσης και η ιερά εικόνα της Παναγίας Γαλακτοτροφούσης.

 

Εθνικοθρησκευτικό μνημόσυνο Μιχαλάκη και Ανδρέα Μακρίδη

Το ερχόμενο Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 10:30π.μ ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, θα προστεί του Εθνικού μνημοσύνου των ηρώων Μιχαλάκη και Ανδρέα Μακρίδη (εκ Λευκονοίκου) στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού Λινόπετρας στην Λεμεσό.

 

Λειτουργίες-Κηρύγματα 5 Φεβρουαρίου 2023

Την ερχόμενη Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσαϊφυλιώτισσας στην Λεμεσό και θα προστεί του ετήσιου μνημοσύνου του αειμνήστου αδελφού του, Παναγιώτη Καραγιάννη.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου

 

Print Friendly, PDF & Email

Share this post