Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 17-19 Μαρτίου 2023

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 17-19 Μαρτίου 2023

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Παρασκευή 17 Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Γ’ Στάση αυτών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Κενδέου στην Πάφο.

Το Σάββατο 18 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Τυχικού στα Μέσανα. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει του εσπερινού και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Μίνθης.

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην Τσάδα όπου και θα τελέσει το εθνικό μνημόσυνο των ηρώων της κοινότητας. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει του κατανυκτικού εσπερινού, θα αναγνώσει τους Χαιρετισμούς στον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στο Όμοδος.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης και Ηγούμενος Χρυσορρογιατίσσης κ. Παγκράτιος την προσεχή Παρασκευή 17 Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Γ’ Στάση αυτών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού στην Λάσα.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Ιωάννης την προσεχή Παρασκευή 17 Μαρτίου θα προστεί της ακολουθίας των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Γ’ Στάση αυτών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στην Πόλη Χρυσοχούς.

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Μίνθης.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Λάμπρος την προσεχή Κυριακή 19 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στην Πέγεια όπου και θα τελέσει το εθνικό μνημόσυνο των ηρώων της κοινότητας.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post