Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Πρόγραμμα Ακολουθιών Μεγάλης Εβδομάδος (2023)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Πρόγραμμα Ακολουθιών Μεγάλης Εβδομάδος (2023)

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός το προσεχές Σάββατο 8 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Αγίου Εφραίμ στα Χολέτρια.

Την Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Γεροσκήπου. Το εσπέρας θα χοροστατήσει και θα κηρύξει κατα την ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στην Πόλη Χρυσοχούς.

Την Μεγάλη Δευτέρα Πρωί 10 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει κατά την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Αναβαργός. Το εσπέρας θα χοροστατήσει και θα κηρύξει κατα την ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αποστόλων Παύλου και Βαρνάβα στην Πάφο.

Την Μεγάλη Τρίτη Πρωί 11 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει κατά την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Μούτταλο. Το εσπέρας θα χοροστατήσει και θα κηρύξει κατα την ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντάνασσας στην Πάφο.

Την Μεγάλη Τετάρτη Πρωί 12 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει κατά την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας στα Μανδριά. Το εσπέρας θα χοροστατήσει και θα κηρύξει κατα την ακολουθία του Νιπτήρος στον Ιερό Ναό Παναγίας Θεοσκέπαστης στην Κάτω Πάφο.

Την Μεγάλη Πέμπτη Πρωί 13 Απριλίου θα χοροστατήσει κατα τον εσπερινό και θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο. Το εσπέρας θα χοροστατήσει και θα κηρύξει κατα την ακολουθία των Αγίων Παθών στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στο Μέσα Χωριό.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης και Ηγούμενος Χρυσορρογιατίσσης κ. Παγκράτιος κατά την Μεγάλη Εβδομάδα θα λειτουργεί και θα κηρύσσει στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Ιωάννης την προσεχή Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Ελεδιώ. Το εσπέρας θα προστεί της ακολουθίας του Νυμφίου και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στη Μεσόγη.

Την Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου εσπέρας θα προστεί και θα κηρύξει κατα την ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στο ομώνυμο χωριό.

Την Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου εσπέρας θα προστεί και θα κηρύξει κατα την ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά  στα Κούκλια.

Την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης στην Τάλα. Το εσπέρας θα προστεί και θα κηρύξει κατα την ακολουθία των Αγίων Παθών στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην Γιόλου.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post