Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες Κηρύγματα 14-20 Απριλίου 2023

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες Κηρύγματα 14-20 Απριλίου 2023

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός την Μεγάλη Παρασκευή πρωί 14 Απριλίου θα χοροστατήσει και θα κηρύξει κατα την ακολουθία της Αποκαθήλωσης στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Γεροσκήπου. Το εσπέρας θα χοροστατήσει και θα κηρύξει κατα την ακολουθία του Επιταφίου στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο.

Το Μέγα Σάββατο πρωί 15 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Κενδέου στην Πάφο. Το βράδυ θα λειτουργήσει και θα κηρύξει κατα την ακολουθία της Αναστάσεως στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο.

Την Κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου και ώρα 11:00 π.μ. θα χοροστατήσει κατα τον Εσπερινό της Αγάπης στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο. Το εσπέρας θα χοροστατήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Τυχικού στα Μέσανα.

Την Δευτέρα του Πάσχα 17 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Κουμάνων στα Μέσανα. 

Την Τρίτη του Πάσχα 18 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στον Παχύαμμο.

Την Τετάρτη του Πάσχα 19 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Σαλαμιού.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Ιωάννης την Μεγάλη Παρασκευή πρωί 14 Απριλίου θα προστεί και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Σωτήρος Χριστού στον Στατό. Το εσπέρας θα προστεί της ακολουθίας του Επιταφίου και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στη Μεσόγη.

 Το Μέγα Σάββατο πρωί 15 Απριλίου θα λειτουργίσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Τίμη.

 Την Δευτέρα του Πάσχα 17 Απριλίου εσπέρας θα προστεί και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Ραφαήλ, Νικολαόυ και Ειρήνης στον Παχύαμμο. 

 Την Πέμπτη του Πάσχα 20 Απριλίου εσπέρας θα προστεί και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας της Βενεδιώτισσας στην Πόλη Χρυσοχούς. 

Print Friendly, PDF & Email

Share this post