Ιερά Μητρόπολις Παφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 7 – 12 Ιουλίου

Ιερά Μητρόπολις Παφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 7 – 12 Ιουλίου

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός την Παρασκευή 7 Ιουλίου θα χοροστατήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους και Προκοπίου στην Τραχυπέδουλα. 

Το Σάββατο 8 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στα Κούκλια όπου και θα προστεί του μνημοσύνου του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου της Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ) της Κύπρου Αντιστράτηγου Ευάγγελου Φλωράκη και των τεσσάρων παλικαριών, που τον ακολούθησαν στην υπέρτατη θυσία εν ώρα καθήκοντος, του Ταξίαρχου Διοικητή της Αεροπορίας Στέλιου Δεμέναγα, του Σμηναγού Πάρη Αθανασιάδη, του Υποσμηναγού Μιχάλη Σιακαλλή και του Υποπλοιάρχου Νικόλα Γεωργίου.

Την Κυριακή 9 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Ομόδους όπου και θα προστεί του μνημοσύνου του ιερομάρτυρα της Μονής Δοσιθέου.

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι του Αγίου Παϊσίου στη Δρούσια.

 

 Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Ιωάννης την Τρίτη 11 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Ευφημίας στη Δρούσια. Το εσπέρας θα προστεί του εσπερινού στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι του Αγίου Παϊσίου στη Δρούσια.

 

Ιερά Μητρόπολις Παφου 

Print Friendly, PDF & Email

Share this post