Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 5-11 Αυγούστου 2023

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 5-11 Αυγούστου 2023

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός το Σάββατο 5 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο Ιερό Εξωκκλήσι και σπήλαιο Αγίου Γεωργίου (Επτά Αϊ Γιώργηδες) όπου θα τελέσει εκ μεταθέσεως την εορτή των Αγίων Επτά παίδων εν Εφέσω. Το εσπέρας θα χοροστατήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Αυδήμου.

Την Κυριακή 6 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον Στατό όπου και θα τελέσει τα μνημόσυνα των ηρώων της κοινότητας. Το εσπέρας θα χοροστατήσει κατα τον εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δομετίου στην Κοίλη.

Την Δευτέρα 7 Αυγούστου θα χοροστατήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου στην Λέμπα.

Την Τρίτη 8 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Αγία Μονή επι τη ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ευτυχίου κτήτορα της μονής.

Την Πέμπτη 10 Αυγούστου θα χοροστατήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στην Γεροσκήπου.

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Όμοδος.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Ιωάννης το Σάββατο 5 Αυγούστου θα προστεί του εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον Στατό.

Την Κυριακή 6 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στο Πολέμι όπου και θα τελέσει το εθνικό μνημόσυνο των ηρώων της κοινότητας.

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Φωτίου στο ομώνυμο χωριό.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post