Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 19-25 Αυγούστου 2023

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 19-25 Αυγούστου 2023

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός το Σάββατο 19 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο Ιερό εξοκκλήσι Τιμίου Σταυρού στην Τοξεύτρα (Πέγεια). Το εσπέρας θα χοροστατήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στην Κρήτου Μαρότου.

Την Κυριακή 20 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Ρηγίνου και Ορέστου στην Τρεμιθούσα.

Την Τρίτη 22 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζοντα Ιερό Παρεκκλήσι Αγίου Αγαθονίκου στην Αμαργέτη.

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσογιαλιώτισσας στην Γιαλιά επι τη ευκαιρία της απόδοσεως της Εορτής.

Την Πέμπτη 24 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο Ιερό Παρεκκλησί Αγίου Αθανασίου στην Κάτω Πάφο. Το εσπέρας θα λειτουργήσει και θα κηρύξει κατα την Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης για την εορτή της Αγίας Κωνσταντίας (Ωρα έναρξης 8:00 μ.μ.)

Την Παρασκευή 25 Αυγούστου θα προστεί του Όρθρου και θα χοροστατήσει κατα την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Ιωάννης την Κυριακή 20 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά στο ομώνυμο χωρίο όπου και θα τελέσει το μνημόσυνο των ηρώων της κοινότητας.

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στο Ιερό παρεκκλήσι Αγίων Πέτρου και Ελένης στην Πάφο.

Την Πέμπτη 24 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο Ιερό παρεκκλήσι Αγίων Πέτρου και Ελένης στην Πάφο.

Την Παρασκευή 25 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο Ιερό παρεκκλήσι Αγίων Πέτρου και Ελένης στην Πάφο. Το εσπέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στο Ιερό παρεκκλήσι Αγίων Πέτρου και Ελένης στην Πάφο.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post