Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 1-8 Σεπτεμβρίου 2023

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 1-8 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου θα συλλειτουργήσει μετά του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αρσινόης και Ηγουμένου Χρυσορρογιατίισσης κ. Παγρατίου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς. Το εσπέρας θα χοροστατήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στην Χλώρακα.

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στο Μέσα Χωριό όπου θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας.

Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου θα χοροστατήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Λεμώνα.

Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Ανώγυρα. Το εσπέρας θα χοροστατήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Σώζοντα στην Ασπρογία.

Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου θα χοροστατήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην Λυσό.

Την Πασασκευή 8 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην Κοίλη.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Ιωάννης την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στο Ιερό Παρεκκλήσι Αγίου Μάμαντος στην Κοίλη.

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει και θα κηρύξει στο Ιερό Παρεκκλήσι Αγίου Μάμαντος στην Κοίλη.

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στην Δορά όπου και θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post