Η ενορία της Χρυσίδας και όλοι οι Κυθρεώτες εορτάζουν την Παγκόσμιον Ύψωσιν του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού (13-14 Σεπτεμβρίου 2023)

Η ενορία της Χρυσίδας και όλοι οι Κυθρεώτες εορτάζουν την Παγκόσμιον Ύψωσιν του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού (13-14 Σεπτεμβρίου 2023)

Ανακοίνωση – Πρόσκληση

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου ανακοινώνει προς το Χριστεπώνυμο πλήρωμα ότι η Εκκλησιαστική Επιτροπή Τιμίου Σταυρού Χρυσίδας Κυθρέας, σε συνεργασία με τον Δήμο Κυθρέας και όλα τα οργανωμένα σύνολα της κωμοπόλεως και των περιχώρων, προσκαλούν τους Κυθρεώτες και όλους τους πιστούς στον εορτασμό της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, 13-14 Σεπτεμβρίου 2023.

Την Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023, θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στον Στρόβολο, όπου θα χοροστατήσει και κηρύξει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Γεώργιος.

Την Πέμπτη, ανήμερα της εορτής, 14 Σεπτεμβρίου 2023, θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στον ίδιο Ιερό Ναό. Της Θείας Λειτουργίας θα προστεί ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κΧριστοφόρος.

Για πληροφορίες, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τον Εφημέριο του Τιμίου Σταυρού στο Στρόβολο, Οικον. Αναστάσιο Τελεβάντο (τηλ.: 22314333) και τον κ. Χρίστο Καραμανή, Εκκλησιαστικό Επίτροπο Τιμίου Σταυρού Χρυσίδας Κυθρέας (τηλ. 99343227).

Τα υπόλοιπα μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Τιμίου Σταυρού Χρυσίδος είναι οι:

Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Μακρής,

Ανθή ΠέτσαΣαββίδου και

Αντώνιος Παπακυπριανού.

 

Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου για την Εκκλησιαστική Επιτροπή Τιμίου Σταυρού Χρυσίδας Κυθρέας

Print Friendly, PDF & Email

Share this post