Εορτολόγιο 2024 των Εκκλησιαστικών Επιτροπών των Ενοριών και Κοινοτήτων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου (Διαμερίσματος Μεσαορίας)

Εορτολόγιο 2024 των Εκκλησιαστικών Επιτροπών των Ενοριών και Κοινοτήτων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου (Διαμερίσματος Μεσαορίας)

Κυκλοφορεί σε καλαίσθητη έκδοση το Εορτολόγιο 2024 των Εκκλησιαστικών Επιτροπών των Ενοριών και Κοινοτήτων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου (Διαμερίσματος Μεσαορίας). Το Εορτολόγιο εκδίδεται για έκτη συνεχή χρονιά και είναι αφιερωμένο στους κληρικούς και λαϊκούς που διακόνησαν την Εκκλησία κατά τα 50 έτη προσφυγιάς και εκτοπισμού.

Το Εορτολόγιο περιλαμβάνει χαιρετισμούς του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Γεωργίου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου, Προέδρου των Εκκλησιαστικών Επιτροπών των Ενοριών και Κοινοτήτων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου (Διαμερίσματος Μεσαορίας), κείμενο-αφιέρωμα στους κληρικούς και λαϊκούς που διακόνησαν την Εκκλησία κατά τα 50 έτη προσφυγιάς και εκτοπισμού, πληροφορίες για τη διοικητική οργάνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και κοσμείται από φωτογραφίες Ιερών Ναών της κατεχόμενης Αρχιεπισκοπικής περιφέρειας, πρίν και μετά τη συντήρησή τους απο τη Δικοινοτική Τεχνική Επιτροπή για την Πολιτιστική Κληρονομιά. 

Για περισσότερες πληροφορίες και για την απόκτηση του Εορτολογίου 2024, μπορείτε να αποταθείτε στο Γραφείο Ενοριών και Κοινοτήτων της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας (Διαμερίσματος Μεσαορίας), στο τηλέφωνο 22 554611 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected] ή στο Βιβλιοπωλείο Φωτοδότες (Τηλέφωνα: 22 430301 / 22 344309).

 

Κωνσταντίνος Θεοφάνους

Γραφείο των Εκκλησιαστικών Επιτροπών των Ενοριών και Κοινοτήτων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου (Διαμερίσματος Μεσαορίας)

Print Friendly, PDF & Email

Share this post