Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 29 Σεπτεμβρίου-7 Οκτωβρίου 2023

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 29 Σεπτεμβρίου-7 Οκτωβρίου 2023

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο Ιερό εξωκκλήσι του Αγίου Κυριακού στην Παναγιά.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στην Αγία Μαρίνα Κελοκεδάρων. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα χειροτονήσει εις πρεσβύτερο τον Ιεροδιάκονο Χαράλαμπο Νεάρχου.

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στη Μαλλιά.

Την Τρίτη 3 Οκτωβρίου θα προστεί της ολονύχτιου ακολουθίας των εγκαινίων του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Ιωάννου Λαμπαδιστού στον Παχύαμμο. Ώρα έναρξης 7:00 μ.μ.

Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου θα υποδεχθεί τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Κενδέα στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κενδέα στην Πάφο. Ακολούθος θα χοροστατήσει του εσπερινού και θα κηρύξει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας.

Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου θα τελεσθεί δις-Αρχιερατική Θεία Λειτουργία επι τη συμπλήρωση των εκατό χρόνων απο την ανέγερση του νέου Ιερού Ναού Αγίου Κενδέα στην Πάφο, προεξάρχοντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Βόστρων κ. Τιμοθέου και του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Πάφου κ. Τυχικού.

 

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Παγκράτιος την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει κατά την Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Κενδέα στην Πάφο. Ώρα έναρξης 8:30μ.μ.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Ιωάννης την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στη Μεσόγη.

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post