Οι πρόσφυγες της Νεαπόλεως εορτάζουν τον Απόστολο Ανδρέα (26 Νοεμβρίου 2023)

Ιερός Ναός Αποστόλου Ανδρέα (Νεαπόλεως - Κωνσταντίας)

Οι πρόσφυγες της Νεαπόλεως εορτάζουν τον Απόστολο Ανδρέα (26 Νοεμβρίου 2023)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή ανακοινώνει ότι η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αποστόλου Ανδρέα Νεαπόλεως – Κωνσταντίας, ο Κοινοτάρχης και το Σωματείο «Ολυμπιάς» Νεαπόλεως καλούν σε Εκκλησιασμό τους πρόσφυγες του προαστίου της Λευκωσίας Νεαπόλεως, με την ευκαιρία της εορτής του Αποστόλου Ανδρέου, προεορτίως, την Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023, το πρωί, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα (Συνοικισμός Στροβόλου ΙΙΙ), όπου θα τελεστεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.

Της Θείας Λειτουργίας θα προστεί ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νεαπόλεως κ. Πορφύριος.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα τελεστούν μνημόσυνα των πεσόντων στις μάχες της τουρκοανταρσίας του 1964 και κατά τη διάρκεια της Τουρκικής εισβολής του 1974, καθώς και όσων απέθαναν πριν και μετά στην προσφυγιά.

Καλούνται οι Νεαπολίτες να συμμετάσχουν στον εκκλησιασμό, ο οποίος θα είναι και αφορμή επικοινωνίας και περαιτέρω γνωριμίας ιδιαίτερα των νέων της κατεχόμενης ενορίας μας. Όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν άρτους και κόλλυβα της εορτής.

Για πληροφορίες περί της εορτής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραμματέα της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Αποστόλου Ανδρέα, Συνοικισμός Στροβόλου ΙΙΙ, κ. Αλέξη Σιακόλα, τηλ. 99109489.

Τα μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Αποστόλου Ανδρέα Νεαπόλεως – Κωνσταντίας:

Κυριάκος Κυριάκου

Ανδρέας Αφάμης

Άντρος Μιχαηλίδης

Ρένα Ιωάννου

 

Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή για την Εκκλησιαστική Επιτροπή Αποστόλου Ανδρέα της ενορίας Νεαπόλεως – Κωνσταντίας

Print Friendly, PDF & Email

Share this post