Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 27 Οκτωβρίου-3 Νοεμβρίου 2023

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 27 Οκτωβρίου-3 Νοεμβρίου 2023

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στις 7:30 το βράδυ θα προστεί των Ιερών εγκαινίων του Ιερού Ναού Αγίας Ευγενείας στην Κινούσα.

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου θα προστεί της καθιερωμένης δοξολογίας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου για την εθνική εορτή του Οχι.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στην Αναρίτα όπου θα τελέσει το εθνικό μνημόσυνο των ηρώων της κοινότητας. Το εσπέρας θα προστεί κατα τα θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Γεωργίου στις Κέδαρες.

Το Δευτέρα 30 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Ζηνοβίου και Ζηνοβίας στον Στατό.

Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου θα χοροστατήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό παρεκκλήσι της Αγίας Ελένης της εν Συνόπη του Πόντου μαρτυρησάσης εν Πάφο (Ενορία Παναγίας Παντάνασσας).

Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο.

Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Μαμώνια.

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Πάνω Στρουμπί. Το εσπέρας θα χοροστατήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Σαλαμιωτίσσης επι τη εορτή του Αγίου Γεωργίου του Καρσλίδη.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Ιωάννης την Κυριακή 29 Οκτωβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ζηνοβίου και Ζηνοβίας στον Στατό.

Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο.

Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Μηλιού.

Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Μαραθούντα.

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Μαραθούντα.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post