Ταμάσιο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής: Διάλεξη της Α.Μ. του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Γεωργίου (21 Νοεμβρίου 2023)

Ταμάσιο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής: Διάλεξη της Α.Μ. του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Γεωργίου (21 Νοεμβρίου 2023)

Συνεχίζονται οι διαλέξεις του Ταμάσιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, με εισηγητή τον Αρχιεπίσκοπο Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου, κ. Γεώργιο, ο οποίος θα  αναπτύξει το θέμα: «Η διαχρονική θέση της Εκκλησίας της Κύπρου στους αγώνες του Ελληνισμού».

Την εν λόγω διάλεξη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023, στις 7 μ.μ., θα συντονίσει ο Κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχολής, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου, κ. Πέτρος Παπαπολυβίου.

Η διάλεξη θα λάβει χώρα στο Συνοδικό της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής στην Κοινότητα Επισκοπειού και είναι ανοικτή για το κοινό. Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησής της σε απευθείας σύνδεση στο κανάλι του ΡΙΚ στο YouTube στον σύνδεσμο https://bit.ly/3eaAvf2.

Για να δείτε το πρόγραμμα όλων των διαλέξεων μπορείτε να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο https://www.ucy.ac.cy/events/free-universities/. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να εξασφαλίσετε από το Γραφείο Σχεδιασμού και Υλοποίησης Επίσημων Εκδηλώσεων της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Κύπρου, στο τηλέφωνο 22894347.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής

Print Friendly, PDF & Email

Share this post