Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 2-9 Δεκεμβρίου 2023

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 2-9 Δεκεμβρίου 2023

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Άρμου. Το εσπέρας θα χοροστατήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην ομώνυμη κοινότητα.

Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Σαλαμιού. Το εσπέρας θα χοροστατήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζοντα Ιερό Παρεκκλήσι του Αγίου Σάββα στη Δορά.

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου θα συλλειτουργήσει με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Βόστρων κ. Τιμώθεο στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Σάββα Καρόνος (Τραχυπέδουλα). Το εσπέρας θα χοροσταήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Παραλιακό Μέτωπο.

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην ομώνυμη κοινότητα.

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αμβροσίου στην ομώνυμη κοινότητα. Το εσπέρας θα συνχωροστατήσει με άλλους αρχιερείς στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλου Τυχικού στα Μέσανα.

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλου Τυχικού στα Μέσανα. Το εσπέρας θα γίνει η κατάθεση Αγίων Λειψάνων και εσπερινός εγκαινίων του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Πέτρου και Ελένης της ενορίας Παντάνασσας στην Πάφο.

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου θα γίνει Όρθρος, εγκαίνια και Θεία Λειτουργία στον Ιερο Παρεκκλήσι Αγίου Πέτρου και Ελένης στην Πάφο.

 

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Παγκράτιος την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου θα χοροστατήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Άρμου.

Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Αργάκα.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιερά Μητροπόλεως Πάφου κ. Ιωάννης την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου προς Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και ώρα 8:30 μ.μ. θα λειτουργήσει και θα κηρύξει κατα την αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Γεροσκήπου.

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Αργάκα.

Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Άρμου.

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζοντα Ιερό Παρεκκλήσι Αγίου Νικολάου στην Πόλη Χρυσοχούς.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post