Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 4-10 Φεβρουαρίου 2024

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 4-10 Φεβρουαρίου 2024

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Καλανδίωνος στις Αρόδες. Ακολούθως θα προστεί του Εθνικού Μνημοσύνου των ηρώων της Κοινότητας.

Την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι της Αγίας Αγάθης στην Ι.Μ. Παναγίας Σαλαμιώτισσας στην Σαλαμιού.

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο με αφορμή την εορτή του Αγίου Φιλαγρίου επισκόπου Πάφου.

Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο. Την ίδια ημέρα το εσπέρας θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου στην Λετύμπου.

Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο.

Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει με αφορμή την απόδοση της εορτής της Υπαπαντής στην Ι.Μ. Αγίου Εφραίμ στα Χολέτρια. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον παρεκκλήσι του Αγίου Χαραλάμπους στην Έμπα.

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον εξωκλήσι του Αγίου Χαραλάμπους μεταξύ των χωριών Λυσού και Φιλούσας Χρυσοχούς.

 

O Θεοφιλέστατος Χωρεπίσκοπος Αρσινόης κ. Παγκράτιος την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ι.Μ. Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιερά Μητροπόλεως Πάφου κ. Ιωάννης Θεοχάρους την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου θα προστεί και θα κηρύξει κατά τον εσπερινό στο πανηγυρίζοντα εξωκλήσι του Αγίου Χαραλάμπους μεταξύ των χωριών Λυσού και Φιλούσας Χρυσοχούς.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post