Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 24-30 Μαρτίου 2024

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 24-30 Μαρτίου 2024

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ.κ. Τυχικός την Κυριακή 24 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Παραμάλι. Ακολούθως θα προστεί της λιτάνευσης των Ιερών Εικόνων για την εορτή της Ορθοδοξίας. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας του Ευαγγελισμού στην Ίννια.

Την Δευτέρα 25 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Θεοσκέπαστης στην Κάτω Πάφο. Ακολούθως, στις 10:00 π.μ. θα προστεί της καθιερωμένης Δοξολογίας για την εθνική εορτή στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Θεοδώρου.

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλων Παύλου και Βαρνάβα στην Πάφο.

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντάνασσας στην Πάφο.

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου το βράδυ θα προστεί της ακολουθίας του Μικρού Αποδείπνου και θα αναγνώσει την Β´ Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στην Πέγεια.

Το Σάββατο 30 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Χαραλάμπους στην Λυσό (περιοχή μεταξύ Λυσού και Φιλούσα Χρυσοχούς), όπου και θα πραγματοποιήσει και τα εγκαίνια του ναού. Ώρα έναρξης των ακολουθιών 06:00 π.μ.

 

O Θεοφιλέστατος Χωρεπίσκοπος Αρσινόης κ. Παγκράτιος την Κυριακή 24 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ι.Μ. Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης. Στην συνέχεια θα προστεί της λιτάνευσης των Ιερών Εικόνων για την εορτή της Ορθοδοξίας.

Την Κυριακή το εσπέρας θα προστεί του εσπερινού της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Ι.Μ. Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης.

Την Δευτέρα 25 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον στην Ι.Μ. Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης. Ακολούθως, στις 10:00 π.μ. θα προστεί της καθιερωμένης Δοξολογίας για την εθνική εορτή στον ίδιο χώρο.

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης.

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης.

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου το εσπέρας θα προστεί της ακολουθίας του Μικρού Αποδείπνου και θα αναγνώσει την Β´ Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης.

Το Σάββατο 30 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης.

Το Σάββατο 30 Μαρτίου το εσπέρας θα προστεί του εσπερινού στο Ιερό Εξωκλήσι του Αγίου Υπατίου στον Κάθηκα.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιερά Μητροπόλεως Πάφου κ. Ιωάννης Θεοχάρους την Κυριακή 23 Μαρτίου το εσπέρας θα προστεί του εσπερινού της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο πανηγυρίζων Ιερό Παρεκκλήσιο της Παναγίας Οδηγήτριας στην Μαραθούντα.

Την Δευτέρα 25 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Αποστόλου Ανδρέα στην Πόλη Χρυσοχούς. Ακολούθως, στις 10:00 π.μ. θα προστεί της καθιερωμένης Δοξολογίας για την εθνική εορτή.

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου στην Λέμπα.

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στην Αγία Παρασκευή στην Γεροσκήπου.

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου το βράδυ θα προστεί της ακολουθίας του Μικρού Αποδείπνου και θα αναγνώσει την Β´ Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην Γιόλου.

Το Σάββατο 30 Μαρτίου θα λειτουργήσει στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Χαραλάμπους στην Λυσό (περιοχή μεταξύ Λυσού και Φιλούσα Χρυσοχούς), όπου και θα πραγματοποιήθουν και τα εγκαίνια του ναού. Ώρα έναρξης των ακολουθιών 06:00 π.μ.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post