Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 31 Μαρτίου-06 Απριλίου 2024

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 31 Μαρτίου-06 Απριλίου 2024

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ.κ. Τυχικός την Κυριακή 31 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσοαιματούσσης στην Χλώρακα, όπου στην συνέχεια θα προστεί του μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας. Το εσπέρας θα προστεί του Β’ Κατανυχτικού Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αποστόλων Παύλου και Βαρνάβα. Θα ακολουθήσει ομιλία του με θέμα «Θεραπεία των παθών με την διδασκαλία του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά».

Την Δευτέρα 1 στις 10:00 π.μ. θα προστεί της καθιερωμένης Δοξολογίας για την εθνική εορτή της 1ης Απριλίου στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Θεοδώρου.

Την Τετάρτη 3 Απριλίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Αναβαργός.

Την Παρασκευή 5 Απριλίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί της ακολουθίας των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα αναγνώσει την Γ´ Στάση αυτών στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην Τσάδα.

Το Σάββατο 6 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Ευψυχίου στον Πωμό. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του πανηγυρικού εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Γεροσκήπου.

 

O Θεοφιλέστατος Χωρεπίσκοπος Αρσινόης κ. Παγκράτιος την Κυριακή 31 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ι.Μ. Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης. Την ίδια ημέρα το εσπέρας θα προστεί του Β’ Κατανυχτικού Εσπερινού στην Ι.Μ. Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης.

Την Δευτέρα 1 Απριλίου στις 10:00 π.μ. θα προστεί της καθιερωμένης Δοξολογίας για την εθνική εορτή της 1ης Απριλίου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στην Πόλη Χρυσοχούς.

Την Τετάρτη 3 Απριλίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης.

Την Παρασκευή 5 Απριλίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί της ακολουθίας των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα αναγνώσει την Γ´ Στάση αυτών στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης.

Το Σάββατο 6 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης.

Το Σάββατο 6 Απριλίου το εσπέρας θα προστεί του πανηγυρικού εσπερινού στο Ιερό Εξωκλήσι του Αγίου Υπατίου στον Κάθηκα.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιερά Μητροπόλεως Πάφου κ. Ιωάννης Θεοχάρους την Κυριακή 31 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ι.Ν. Παναγίας Παντάνασσας στην Πάφο.

Την Δευτέρα 1 Απριλίου στις 10:00 π.μ. θα προστεί στην Πάχνα της καθιερωμένης Δοξολογίας για την εθνική εορτή της 1ης Απριλίου.

Την Τετάρτη 3 Απριλίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στην Μεσόγη.

Την Παρασκευή 5 Απριλίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει  στην Ιερά Μονή Αγίου Εφραίμ στα Χολέτρια. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί της ακολουθίας των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα αναγνώσει την Γ´ Στάση αυτών στον Ιερό Ναό Παναγίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Κινούσα.

Το Σάββατο 6 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο Ιερό Παρεκκλήσιο των Αποστόλου Πέτρου και Αγίας Ελένης στην Πάφο (Ενορία Παναγίας Παντάνασσας).

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post