Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 7-13 Απριλίου 2024

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 7-13 Απριλίου 2024

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ.κ. Τυχικός την Κυριακή 7 Απριλίου θα συλλειτουργήσει μετά του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ.κ. Αθανασίου στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού στο Όμοδος.

Την Τετάρτη 10 Απριλίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Άρμου.

Την Παρασκευή 12 Απριλίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στον  Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Μούταλλο. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί της ακολουθίας των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα αναγνώσει την Δ΄ Στάση αυτών στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας στον Κάθηκα. Ακολούθως θα προστεί της υποδοχής και ενθρόνισης της Ιεράς Εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αποστόλων Παύλου και Βαρνάβα στην Πάφο.

Το Σάββατο 13 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Κισσόνεργα.

 

O Θεοφιλέστατος Χωρεπίσκοπος Αρσινόης κ. Παγκράτιος την Κυριακή 7 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης.

Την Κυριακή το εσπέρας θα προστεί του Γ’ Κατανυχτικού Εσπερινού Ι.Ν. Παναγίας Χρυσοαιματούσης στην Χλώρακα. Θα ακολουθήσει ομιλία του με θέμα «Η πορεία προς τον Ουρανό: Η Κλίμακα του Αγίου Ιωάννου του Σιναϊτου».

Την Τετάρτη 10 Απριλίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης.

Την Παρασκευή 12 Απριλίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί της ακολουθίας των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα αναγνώσει την Δ΄ Στάση αυτών στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης.

Το Σάββατο 13 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιερά Μητροπόλεως Πάφου κ. Ιωάννης Θεοχάρους  το Σάββατο 6 Απριλίου θα προστεί του πανηγυρικού εσπερινού στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Μίθνις. Την  επόμενη ημέρα, Κυριακή 7 Απριλίου, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Σταυρού του Μίνθις.

Την Τετάρτη 10 Απριλίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο.

Την Παρασκευή 12 Απριλίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Άρμου. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί της ακολουθίας των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα αναγνώσει την Δ΄ Στάση αυτών στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στην Πέγεια.

Το Σάββατο 13 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο Ιερό Παρεκκλήσιο των Αποστόλου Πέτρου και Αγίας Ελένης στην Πάφο (Ενορία Παναγίας Παντάνασσας).

Print Friendly, PDF & Email

Share this post