Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 14-20 Απριλίου 2024

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 14-20 Απριλίου 2024

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ.κ. Τυχικός την Κυριακή 14 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Κρίτου Μαρόττου.

Την Τετάρτη 17 Απριλίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στην Μεσόγη.

Την Πέμπτη 18 Απριλίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλων Παύλου και Βαρνάβα στην Πάφο.

Την Παρασκευή 19 Απριλίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Γεροσκήπου.

Την Παρασκευή 19 Απριλίου το εσπέρας θα προστεί της ακολουθίας του Ακαθίστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Παναγίας Καθολικής στα Κούκλια. Ακολούθως, θα προστεί της Ακολουθίας του Ακάθιστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο και της Ιεράς Αγρυπνίας που θα ακολουθήσει στην Ιερά Μονή Αγίου Εφραίμ στα Χολέτρια. Ώρα έναρξης της αγρυπνίας 20:30.

 

O Θεοφιλέστατος Χωρεπίσκοπος Αρσινόης κ. Παγκράτιος την Κυριακή 14 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορρογιάτισσας. Την Κυριακή το εσπέρας θα προστεί του Δ’ Κατανυχτικού Εσπερινού στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης.

Την Τετάρτη 17 Απριλίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης.

Την Πέμπτη 18 Απριλίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης.

Την Παρασκευή 19 Απριλίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης.

Την Παρασκευή 19 Απριλίου το εσπέρας θα προστεί της ακολουθίας του Ακαθίστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης.

Το Σάββατο 20 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιερά Μητροπόλεως Πάφου κ. Ιωάννης Θεοχάρους την Κυριακή 14 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Αυδήμου.

Την Τετάρτη 17 Απριλίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην Γιόλου.

Την Παρασκευή 19 Απριλίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας στον Κάθηκα.

Την Παρασκευή 19 Απριλίου το βράδυ θα προστεί της ακολουθίας του Ακαθίστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στην Πόλη Χρυσοχούς.

Το Σάββατο 20 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Αθανασίου στην Κάτω Πάφο.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post