Χαιρετισμός Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Πάφου επί τη ενάρξει της νέας Ιστοσελίδας της Ι. Μ. Πάφου

Χαιρετισμός Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Πάφου επί τη ενάρξει της νέας Ιστοσελίδας της Ι. Μ. Πάφου

Ιερά Μητρόπολις Πάφου
«ἐὰν γὰρ εὐαγγελίζωμαι, οὐκ ἔστιν μοι καύχημα· ἀνάγκη γάρ μοι ἐπίκειται· οὐαὶ γάρ μοί ἐστιν ἐὰν μὴ εὐαγγελίσωμαι.» (Κορ. Α’ 9,16)

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνουμε στο χριστεπώνυμο πλήρωμα της Μητροπολιτικής μας περιφέρειας, αλλά και σε όλους τους πιστούς αδελφούς μας, την λειτουργία την νέας ιστοσελίδας της Ιεράς Μητρόπολης Πάφου impaphou.org

Η διάδοση του Ευαγγελίου, η Κατήχηση του πιστού λαού και η εκκλησιαστική ευταξία αποτελούν τις κύριες υποχρεώσεις του Επισκόπου. Κατά τον Απόστολο Παύλο «οὐκ ἔστιν ἡμῖν τοῖς Ἐπισκόποις καύχημα», εάν κηρύττουμε το Ευαγγέλιο, «ἀνάγκη γάρ ἡμῖν ἐπίκειται· οὐαὶ γάρ ἡμῖν ἐστιν ἐὰν μὴ εὐαγγελισώμεθα. (Κορ. Α’ 9,16). Για την επιτέλεση του έργου μας είναι ανάγκη να χρησιμοποιούμε όλα τα μέσα που μας διαθέτει η εποχή μας συμπεριλαμβανομένου και του διαδικτύου, που πλέον καταλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος από την ζωή του σύγχρονου ανθρώπου.

Η νέα ιστοσελίδα μας είναι όμορφη, λειτουργική, φιλόξενη και προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του σύγχρονου χρήστη του διαδικτύου. Σε αυτή έχει μεταφερθεί όλο το υλικό της παλαιάς ιστοσελίδας μας και καθημερινά προστίθεται νέο περιεχόμενο. Είμαστε βέβαιοι ότι οι επισκέπτες της σελίδας θα βρίσκουν πλέον εύκολα τις πληροφορίες που θέλουν για την Μητρόπολη μας αλλά κυρίως θα ωφελούνται πνευματικά.

Οφείλουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι κοπίασαν για το αποτέλεσμα που σήμερα απολαμβάνουμε. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Πατέρες και συνεργάτες των Γραφείων της Εκκλησιαστικής Διακονίας. Όλως εξαιρέτως ευχαριστούμε τον προγραμματιστή και σχεδιαστή της ιστοσελίδας, κ.Χαράλαμπο Νεοκάζη, ο οποίος προσέφερε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του εργαζόμενος με αυταπάρνηση και πέρα από τα όρια της επαγγελματικής ευσυνειδησίας. Ο Κύριός μας να ανταμείβει πολλαπλάσια και αυτόν και όλους όσοι εργάστηκαν και θα εργάζονται στο εξής για την ιστοσελίδα μας.

Ο Μητροπολίτης Πάφου
κ.κ.Τυχικός

Print Friendly, PDF & Email

Share this post