Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα Εβδομάδας της Διακαινησίμου (6-12 Μάϊου 2024)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα Εβδομάδας της Διακαινησίμου (6-12 Μάϊου 2024)

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ.κ. Τυχικός την Δευτέρα της Διακαινησίμου 6 Μαΐου, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα πάλαι ποτέ διάλαψασσα Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου των Κουμάνων στα Μέσανα.

Την Τρίτη της Διακηνισίμου 7 Μαΐου, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στον Παχύαμμο. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Πραστειό Αυδήμου.

Την Τετάρτη της Διακαινησίμου 8 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Εφραίμ στα Χολέτρια. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης στην Ελεδιώ.

Την Πέμπτη της Διακαινησίμου 9 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης στην Τίμη. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής στην Αμαργέτη.

Την Παρασκευή της Διακαινησίμου 10 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζων Ιερό Παρεκκλήσι Ζωοδόχου Πηγής στο Παραμάλι. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Εφραίμ στον Άγιο Αμβρόσιο.

Το Σάββατο της Διακαινησίμου 11 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Τρόζενα. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στο πανηγυρίζοντα Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Επιφανίου στην Αναρίτα.

Την Κυριακή του Αντίπασχα (Κυριακή του Θωμά) 12 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αποστόλου Θωμά στο χωριό Άγιος Θωμάς.

 

O Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Παγκράτιος την Δευτέρα της Διακαινησίμου 6 Μαΐου θα προστεί του εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στον Παχύαμμο.

Το Σάββατο της Διακαινησίμου 11 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Εφραίμ στο χωριό Άγιος Αμβρόσιος. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού στο πανηγυρίζοντα Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Επιφανίου στην Δρούσια.

Την Κυριακή του Αντίπασχα (Κυριακή του Θωμά) 12 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στην Έμπα. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα τελέσει το ετήσιο μνημόσυνο για τους πεσόντες ήρωες της κοινότητας.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Ιωάννης Θεοχάρους την Δευτέρα της Διακαινησίμου 6 Μαΐου, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Προδρόμι.

Την Τρίτη της Διακηνισίμου 7 Μαΐου, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Ελισάβετ στον Άγιο Αμβρόσιο. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού στην Ιερά Μονή Αγίου Εφραίμ στα Χολέτρια.

Την Τετάρτη της Διακαινησίμου 8 Μαίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Πραστειό Αυδήμου. Το εσπέρας θα προστεί του εσπερινού στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Ειρήνης στα Χολέτρια.

Την Πέμπτη της Διακαινησίμου 9 Μαίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης στην Ελεδιώ. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Παναγίας της Βενεδιώτισσας στην Πόλη Χρυσοχούς.

Την Παρασκευή της Διακαινησίμου 10 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζοντα Ιερό Παρεκκλήσι του Σταυρού των Κρατημάτων στην Κρήτου Μαρόττου.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιερά Μητροπόλεως Πάφου κ. Δημήτριος Κυριακίδης την Τρίτη της Διακηνισίμου 7 Μαΐου, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιώτισσας.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post