Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 19-25 Μαΐου 2024

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 19-25 Μαΐου 2024

O Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ.κ.Τυχικός:

  • Tην Κυριακή 19 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο όπου στην συνέχεια θα προστεί του μνημοσύνου των Ποντίων κατά την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.
  • Την Δευτέρα 20 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζων Ιερό Παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου στη Μελάντρα παρά τη Λυσό. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Ακουρσό.
  • Την Τρίτη 21 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζων Ιερό Παρεκκλήσι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Τσάδα.
  • Το Σάββατο 25 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στην κοινότητα Άγιος Ιωάννης. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού στο πανηγυρίζων Ιερό Παρεκκλήσι Αποστόλου Πέτρου και Αγίας Ελένης της Μάρτυρος στην Πάφο (ενορίας Παναγίας Παντάνασσας).

O Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ.Παγκράτιος:

  • Tην Κυριακή 19 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Παναγιά, όπου στην συνέχεια θα προστεί του ετήσιου εθνικού μνημοσύνου για τους πεσόντες της κοινότητας.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post