Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 28 Ιουλίου-3 Αυγούστου 2024

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 28 Ιουλίου-3 Αυγούστου 2024

O Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ.κ.Τυχικός:

  • Την Κυριακή 28 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού στην Πενταλιά. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα τελέσει το ετήσιο μνημόσυνο των υπέρ πίστεως και πατρίδας αγωνισαμένων και πεσόντων της κοινότητας.
  • Την Τρίτη 30 Ιουλίου θα προστεί του εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλου Φιλίππου στο Άρσος.
  • Την Τετάρτη 31 Ιουλίου θα προστεί του εσπερινού στην πανηγυρίζουσα πάλαι ποτέ Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού στην Αρμίνου.
  • Την Πέμπτη 1 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα πάλαι ποτέ διάλαψασσα Ιερά Μονή του Τιμίου Σταυρού στην Ανώγυρα. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί της Ιεράς Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αποστόλων Παύλου και Βαρνάβα στην Πάφο.
  • Την Παρασκευή 2 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου στην Λέμπα. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί της Ιεράς Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντάνασσας στην Πάφο.
  • Το Σάββατο 3 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο Ιερό Εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου των Εμνών (δρόμος Παναγιάς-Κύκκου). Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα τελέσει το μνημόσυνο του αείμνηστου Εθνάρχη Μακαρίου Γ΄.

O Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ.Παγκράτιος:

  • Την Κυριακή 28 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Μαραθούντα. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα τελέσει το ετήσιο μνημόσυνο των υπέρ πίστεως και πατρίδας αγωνισαμένων και πεσόντων της κοινότητας.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιερά Μητροπόλεως Πάφου κ. Ιωάννης Θεοχάρους:

  • Την Κυριακή 28 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στην Μέσογη. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα τελέσει το ετήσιο μνημόσυνο των υπέρ πίστεως και πατρίδας αγωνισαμένων και πεσόντων της κοινότητας.
  • Την Πέμπτη 1 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πάλαι διάλαψασσα Ιερά Μονή του Τιμίου Σταυρού στην περιοχή Μίνθις. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου στην Λέμπα.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post