Εκκλησιασμός της κοινότητας Βιτσάδας στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Καρπασίτιδος στην Κοφίνου (Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2022)

Εκκλησιασμός της κοινότητας Βιτσάδας στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Καρπασίτιδος στην Κοφίνου (Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2022)

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 04/09/2022
Ολοήμερο

Κατηγορίες


Ανακοίνωση-Πρόσκληση

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή ανακοινώνει ότι η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Μάμαντος Βιτσάδας, σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο, το Προσφυγικό Σωματείο «Άγιος Μάμας Βιτσάδας» και όλα τα οργανωμένα σύνολα της κατεχόμενης κοινότητας Βιτσάδας της Μεσαορίας, καλούν τους εκτοπισμένους και όλους όσους έχουν καταγωγή από τη Βιτσάδα, να συμμετάσχουν στον εκκλησιασμό το πρωί της Κυριακής, 4 Σεπτεμβρίου 2022, στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Καρπασίτιδος, με την ευκαιρία της μνήμης του Αγίου Μάμαντος (εκ μεταθέσεως από τις 2 Σεπτεμβρίου).

Της Θείας Λειτουργίας θα προστεί ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος. 

Καλούνται όσοι επιθυμούν να προσφέρουν άρτους και κόλλυβα της εορτής. Θα αναπευθεί Δέηση για επιστροφή των εκτοπισμένων στις πατρογονικές τους εστίες. Επίσης, θα τελεστεί μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως όλων των προαπελθόντων κατοίκων Βιτσάδας, κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής 1974 και κατόπιν στην προσφυγιά.

Τα μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Αγίου Μάμαντος Βιτσάδας:

Πρωτ. π. Παρασκευάς Παπαμιχαήλ

Πρωτ. π. Σπυρίδων Γεωργίου

Κώστας Καραγιώργης

Ανδρέας Αντωνίου

Μιχάλης Παπαμιχαήλ

Σταύρος Ντορζή.

 

 Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή για την Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Μάμαντος Βιτσάδας Μεσαορίας

Share this post