Ίδρυμα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄: Εκδήλωση Παρουσίασης του Δίτομου Βιβλίου του κ. Νέαρχου Νεάρχου «Μακάριος, δραματική πορεία» (19/01/2022)

Ίδρυμα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄: Εκδήλωση Παρουσίασης του Δίτομου Βιβλίου του κ. Νέαρχου Νεάρχου «Μακάριος, δραματική πορεία» (19/01/2022)

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 19/01/2022
6:30 μμ - 8:30 μμ

Κατηγορίες


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΤΟΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΝΕΑΡΧΟΥ ΝΕΑΡΧΟΥ
ΜΑΚΑΡΙΟΣ, ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

Το Ίδρυμα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ παρουσιάζει σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πάφου το δίτομο έργο του κ. Νέαρχου Νεάρχου Μακάριος, δραματική πορεία. Η παρουσίαση του πιο πάνω έργου -έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου- θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 6:30μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιδρύματος.

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης συμπεριλαμβάνονται χαιρετισμοί από την Α.Μ. τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο Β’, τον Πρέσβη της Ελλάδας κ. Ιωάννη Παπαμελετίου και εισαγωγική ομιλία από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεώργιο. Την παρουσίαση του έργου ανέλαβε ο Διευθυντής του Κυπριακού Κέντρου Μελετών (ΚΥ.ΚΕ.Μ.) κ. Χρίστος Ιακώβου. Θα ακολουθήσει αντιφώνηση από τον συγγραφέα κ. Νέαρχο Νεάρχου.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη Χορωδία της ΠΑΣΥΔΥ.

Η πραγματοποίηση της εκδήλωσης γίνεται σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

 

Εκ του Ιδρύματος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄

Share this post