Σχολή Γονέων : Εκδήλωση για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Σχολή Γονέων : Εκδήλωση για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 22/03/2016
7:00 μμ

Τοποθεσίας
Κοινοτικό συμβούλιο Πάνω & Κάτω Δευτεράς

Κατηγορίες


Στα πλαίσια της ενημέρωσης των γονέων της Μητροπολιτικής μας Περιφέρειας σχετικά με θέματα που προβληματίζουν, τόσο τους ίδιους, όσο και τα παιδιά τους, έχουμε συστήσει το θεσμό της Σχολής Γονέων σε συνεργασία με τους Συνδέσμους Γονέων των Σχολείων της περιοχής μας.

Η πρώτη Εκδήλωση – Ενημέρωση προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016 και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων των Κοινοτικών Συμβουλίων Δευτεράς με θέμα τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Γονέων Δημοτικού Σχολείου Δευτεράς, Ψημολόφου, Ανάγυιας.

Στην εκδήλωση ομιλήτριες θα είναι τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Κύπρο κα Αναστασία Παπαδοπούλου, νομικός, η οποία θα μιλήσει για τις αλλαγές στη νομοθεσία και τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς και η Δρ Ελένη Καραγιάννη, Καθηγήτρια Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, η οποία θα μιλήσει για τα χαρακτηριστικά των παιδιών. Συντονίστρια θα είναι η κα Στέλλα Κυριακίδου, η οποία θα μιλήσει για την εκστρατεία Ένα στα Πέντε του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής

Share this post