Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 7-9 Οκτωβρίου 2017

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 7-9 Οκτωβρίου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 7 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Σεργίου και Βάκχου στην Κισσούσα.

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στα Χολέτρια όπου θα προστεί και του μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας.

Τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στις 5μ.μ. θα υποδεχθεί την Αγία Κάρα του Αγίου Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Αναβαργός και ακολούθως θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον ίδιο Ιερό Ναό.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης της προσεχή Κυριακή 8 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στην Πόλη Χρυσοχούς. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας στα Μαντριά.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Κυριακή 8 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Τίμη.

 

Τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας στα Μαντριά.

Print Friendly

Share this post