Θέματα / Γεγονότα / Δραστηριότητες

Ιερά Μητρόπολις Κιτίου: Κατανυκτικός Εσπερινός της Συγχωρήσεως

Με τη βοήθεια του Θεού, εισερχόμαστε και φέτος στην ψυχωφελή περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, η οποία διακρίνεται για τις πολλές και κατανυκτικές της ακολουθίες, μια από τις οποίες είναι και ο Κατανυκτικός Εσπερινός. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Κιτίου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 26 Φεβρουαρίου 2017

Ο Πανιερότατος Μητροπολίτης Κιτίου κ.κ. Χρυσόστομος, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Αυξεντίου & Ευσταθίου στον συνοικισμό Ζήνων Λάρνακας. (περισσότερα…)

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος στην Κένυα

Έφθασε τα ξημερώματα του Σαββάτου, 26 Νοεμβρίου 2016, στο αεροδρόμιο της Ναϊρόμπης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από οχτώ γιατρούς, μέσα στα προγράμματά του, που ως Πρόεδρος της Παγκύπριας Οργάνωσης γαι την καταπολέμηση της μάστιγας της πείνας επιτελεί σε διάφορες χώρες της Αφρικής. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Κιτίου: Εγκαίνια Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου στην Δρομολαξιά

Ο Πανιερότατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016, στις 7.00 μ.μ., θα τελέσει τα εγκαίνια του νέου μεγαλοπρεπούς Ναού του Τιμίου Προδρόμου στην Δρομολαξιά, συμπαραστατούμενος από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Βόστρων κ. Τιμόθεο. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Κιτίου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 23 Οκτωβρίου 2016

Ο Πανιερότατος Μητροπολίτης Κιτίου κ.κ. Χρυσόστομος την Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου, στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου στην Λάρνακα. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Κιτίου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 28 Οκτωβρίου 2016

Την Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016, ο Πανιερότατος Μητροπολίτης Κιτίου κ.κ. Χρυσόστομος, θα προστεί της καθιερωμένης Δοξολογίας για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940,  στον Μητροπολιτικό Ναό Σωτήρος στην Λάρνακα. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Κιτίου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 7 – 11 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ.κ. Χρυσόστομος, την Τετάρτη 07 Σεπτεμβρίου 2016, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του εσπερινού με την ευκαιρία της εορτής του Γενεθλίου της Θεοτόκου, στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στην Δομολαξιά. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Κιτίου: Αγρυπνία με την την ευκαιρία της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος θα προστεί της αγρυπνίας που θα τελεσθεί στην πανηγυρίζουσα ιερά μονή Σταυροβουνίου με την ευκαιρία της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Κιτίου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 4 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος την Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2016, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Βασιλείου και Ραφαήλ στο Καλό Χωριό της Λάρνακας. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Κιτίου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 27-29 Αυγούστου 2016

Ο Πανιερότατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος το Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016, θα συλλειτουργήσει με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ζιμπάμπουε κ. Σεραφείμ, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου στην Αραδίππου και τη Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στην Δρομολαξιά. Την Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016, θα προστεί του εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Λάρνακας. Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κιτίου.