Στα μονοπάτια της Πίστης στην πατρίδα μας – «Ταξίδι» 2015

Στα μονοπάτια της Πίστης στην πατρίδα μας – «Ταξίδι» 2015

Το Συνοδικό Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων φιλοξενήθηκε στη 18η  Έκθεση «Ταξίδι» 2015, από 24 έως 26 Απριλίου 2015, στους εκθεσιακούς χώρους του Συνεδριακού Κέντρου στην Αγλαντζιά, Λευκωσία.

Κατόπιν προσκλήσεως από τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (ACTA), οι συνεργάτες του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Κύπρου, ήσαν παρόντες καθόλη τη διάρκεια της τριήμερης Έκθεσης «Ταξίδι 2015», και με ενθουσιασμό πάντα στη διάθεση των επισκεπτών για να εξυπηρετήσουν και να προσφέρουν τη δέουσα ενημέρωση, τόσο των ειδικών όσο και του κάθε ενδιαφερόμενου, προσφέρουν παράλληλα, και τα έντυπα του Γραφείου μας.

Όσοι επιθυμούσαν μπορούσαν να κρατήσουν ανοικτή γραμμή επικοινωνίας μαζί μας, λαμβάνοντας το εβδομαδιαίο Ενημερωτικό Δελτίο, αφού μας σημείωναν  τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί τους.

Ο Πρόεδρος του Γραφείου, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος, και οι συνεργάτες του, ευχαριστούν όλους τους χορηγούς μας και εμπλεκόμενους φορείς και ιδιαίτερα τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (ACTA) για την πρόσκληση και τη φιλοξενία κατά τη διάρκεια της Έκθεσης «Ταξίδι» 2015.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας παρέστη στα εγκαίνια της  18ης Έκθεσης «Ταξίδι 2015», μαζί με τον Υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας, Ενέργειας και Τουρισμού, κ. Γιώργο Λακκοτρύπη, την Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015, ώρα 17:00, καθώς επίσης ήταν παρόν τις πλείστες άλλες ώρες λειτουργίας της Έκθεσης (Παρασκευή και Σάββατο 16:00-22:00 και Κυριακή 14:00-22:00).

 

Από τη Γραμματεία του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post