Υποδοχή τεμαχίου τιμίου λειψάνου και Πανήγυρις Αποστόλου Μάρκου

Υποδοχή τεμαχίου τιμίου λειψάνου και Πανήγυρις Αποστόλου Μάρκου

Οι Ιερείς, η Εκκλησιαστική Επιτροπή, και τα οργανωμένα σύνολα της ενορίας μας,  σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην υποδοχή τεμαχίου τιμίου λειψάνου του Αποστόλου Μάρκου ευλογία του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρος Β΄, το Σάββατο, 30 Απριλίου 2022, στις 18:00 ανήμερα της εορτής του Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου. Ο Ναός ανήμερα και την κυριώνυμο ημέρα της εορτής  θα παραμείνει ανοικτός μέχρι τις 9:00 μ.μ.  για το χριστεπώνυμο πλήρωμα της Εκκλησίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

8:30 μ.μ. — 1:00 π.μ. Ιερά Αγρυπνία. Θα τελεσθεί η αρχαία Θεία Λειτουργία του Αποστόλου Μάρκου.

ΣΑΒΒΑΤΟ, 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

6: 00 μ.μ.    Υποδοχή τεμαχίου τιμίου λειψάνου του Αποστόλου Μάρκου από τον Θεοφιλέστατο Χωρεπίσκοπο Καρπασίας κ.Χριστοφόρου εκ μέρους του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου Β΄. Το ιερό λείψανο προσέφερε ο Μακαριώτατος Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρος Β΄ και θα παραμείνει μόνιμα στο ναό μας. Το λείψανο προσκομίζει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νιτρίας κ. Νικόδημος, Έξαρχος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στην Κύπρο. 

6: 30 μ.μ.   Εσπερινός Εορτής Αποστόλου Μάρκου

ΚΥΡΙΑΚΗ, 1 ΜΑΪΟΥ 2022

6:30 π.μ.    Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Εορτής Αποστόλου Μάρκου και Αποστόλου Θωμά, προεξάρχοντος του Επισκόπου Νιτρίας κ. Νικοδήμου.  

7:00 μ.μ.    Παράκληση Αποστόλου Μάρκου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post