8η Διάλεξη Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Αμμοχώστου

Σαλαμίνιο Πανεπιστήμιο

8η Διάλεξη Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Αμμοχώστου

Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 19/05/2016
8:00 μμ

Τοποθεσίας
Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου

Κατηγορίες


Η Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι, η 8η και τελευταία διάλεξη του πέμπτου κύκλου του  Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Αμμοχώστου, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 στις 8:00 μ.μ. στον παλαιό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι.

Εισηγητής θα είναι ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου Καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης με θέμα: «Οι γραμμές που διασχίζουν το μέλλον».

Στην ομιλία του ο Πρύτανης του ΠΚ, Καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, θα επικεντρωθεί στο πώς ιστορικά οι επιστήμες, η νέα γνώση και η τεχνολογία άλλαξαν σταδιακά τη δομή και οργάνωση του κόσμου και των κοινωνιών και με ποιο τρόπο δημιούργησαν νοητές και πραγματικές γραμμές επικοινωνίας ανάμεσα στους ανθρώπους.

Με το πέρας της διάλεξης οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις προς τον ομιλητή και να θέσουν θέματα προς συζήτηση.

Η διάλεξη θα μεταδίδεται ζωντανά από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως (www.imconstantias.org.cy) και ηχογραφημένη από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Πανεπιστημίου Κύπρου, UCYvoice (95.2 FM). Χορηγοί επικοινωνίας είναι, επίσης, το ΡΙΚ, η εφημερίδα «Πολίτης» και ο τοπικός ραδιοσταθμός «Ράδιο Πολιτεία» (106,7 FM).

Χορηγός του 5ου Κύκλου Διαλέξεων του Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Αμμοχώστου είναι η Σ.Π.Ε. Κοκκινοχωρίων.

Πληροφορίες στα τηλ. 22894305 και 23812456/7

Στο τέλος θα δοθούν Πιστοποιητικά συμμετοχής, σε όσους έχουν παρακολουθήσει πέντε (5) τουλάχιστον από τις οκτώ (8) διαλέξεις.

‘Ώρα προσέλευσης 07:45 μ.μ.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας – Αμμοχώστου

 

Share this post