Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον αείμνηστο Αρχιεπίσκοπο Μακάριο Γ΄

Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον αείμνηστο Αρχιεπίσκοπο Μακάριο Γ΄

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 20/01/2020
7:00 μμ

Κατηγορίες Δεν υπάρχουν Κατηγορίες


Το Ίδρυμα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ διοργανώνει τη Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19:00΄ την καθιερωμένη εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον αείμνηστο Αρχιεπίσκοπο Μακάριο Γ΄, πρώτο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, στην Αίθουσα Τελετών του Ιδρύματος.

Στην Εκδήλωση χαιρετισμούς θα απευθύνουν η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος Β΄ και ο Επιτετραμμένος της Ελλάδος στην Κύπρο κ. Ιωάννης Μαλλικούρτης.

Ακολούθως, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος θα παρουσιάσει τα Εκκλησιαστικά-Κοινωνικά κείμενα των «Απάντων» Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ και έπειτα ο Διευθυντής του Κυπριακού Κέντρου Μελετών (ΚΥ.ΚΕ.Μ.) κ. Χρήστος Ιακώβου τα υπόλοιπα κείμενα.

Στη συνέχεια, η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος Β΄, Πρόεδρος του Ιδρύματος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, θα τιμήσει τον Συγγραφέα-Επιμελητή των «Απάντων» κ. Νέαρχο Νεάρχου, με το Χρυσό Μετάλλιο του Αποστόλου Παύλου, Ανώτατη Τιμητική Διάκριση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου.

Καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα παρουσιάσει η χορωδία «Φωνή της Κερύνειας» υπό την διεύθυνση του Ιάκου Δημητρίου.

Τονίζεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, το Ίδρυμα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ θα διαθέτει τη σειρά των «Απάντων» (20 Τόμοι) σε τιμή προσφοράς με 40% έκπτωση στην τιμή πώλησης.

 

Ίδρυμα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄,
7 Ιανουαρίου 2020.

 

Share this post