Εορτασμός του Αγίου Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας από τις κοινότητες Νέου Χωριού και Τραχωνίου Κυθρέας (5-6 Δεκεμβρίου 2019)

Εορτασμός του Αγίου Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας από τις κοινότητες Νέου Χωριού και Τραχωνίου Κυθρέας (5-6 Δεκεμβρίου 2019)

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 05/12/2019 - 06/12/2019
Ολοήμερο

Κατηγορίες


Ανακοίνωση Πρόσκληση

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή ανακοινώνει ότι οι Εκκλησιαστικές Επιτροπές Αγίου Χαραλάμπους Νέου Χωριού Κυθρέας και Παναγίας Τραχωνίου Κυθρέας, σε συνεργασία με τα Κοινοτικά Συμβούλια και όλα τα οργανωμένα σύνολα των όμορων κατεχόμενων Κοινοτήτων, εορτάζουν τον Άγιο Νικόλαο Αρχιεπίσκοπο Μύρων της Λυκίας στο παρεκκλήσιο του Αγίου Χαραλάμπους στην Αγλαντζιά.

Την Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019, το εσπέρας (4:30 μ.μ.) θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον οποίο θα χοροστατήσει και κηρύξει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος.

Την Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου θα τελεστεί Όρθρος και Θ. Λειτουργία στον ίδιο Ιερό Ναό.

Να σημειωθεί ότι και οι δύο Κοινότητες έχουν παλαιούς ναούς του Αγίου Νικολάου.

Για πληροφορίες σχετικά με την πανήγυρη, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τους κυρίους: Θεόδωρο Μεϊβατζή, τηλ. 99631145, Εκκλησιαστικό Επίτροπο του Παρεκκλησίου και της κατεχόμενης ενορίας Αγίου Χαραλάμπους Νέου Χωρίου Κυθρέας και Χαράλαμπο Αθανασίου τηλ. 99280582, Κοινοτάρχη και Εκκλησιαστικό Επίτροπο Παναγίας Τραχωνίου Κυθρέας.

 

Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, για τις Εκκλησιαστικές Επιτροπές Νέου Χωρίου και Τραχωνίου Κυθρέας.

Share this post