Θέματα / Γεγονότα / Δραστηριότητες

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Έλευση της Τιμίας Κάρας του Αγίου Παντελεήμονος από την Άνδρο

ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤIΜΙΑΣ ΚΑΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓIΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ Με τις ευλογίες του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου, θα μεταφερθεί στην Κύπρο από την Ιερά Μονή Παναχράντου Άνδρου η Τιμία Κάρα του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Έλευση Ιεράς Εικόνος Παναγίας Αγίας Σκέπης

ΕΛΕΥΣΗ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΣΚΕΠΗΣ Με τις ευλογίες του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου, θα μεταφερεί από τη Ρωσία το ιερό εικόνισμα της Παναγίας της Αγίας Σκέπης. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Ανακοίνωση Προσκυνηματικής Κρουαζιέρας (5-12 Ιουλίου 2017)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής διοργανώνει από τις 5 μέχρι τις 12 Ιουλίου, (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα 16-18 Ιουνίου 2017. Εγκαίνια Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Μάριου

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΑΟΥ ΥΠΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΩΤΑΤΟΥ Την Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 το βράδυ, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας θα τελέσει τα εγκαίνια του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Μάριου, Επισκόπου Σεβαστείας στο Μιτσερό. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Πανήγυρις Αγίου Μάρκου του Ευγενικού, Μητροπολίτου Εφέσου (22-23 Ιουνίου 2017)

Πληροφοροῦνται οἱ εὐσεβεῖς Χριστιανοὶ ὅτι, μὲ τὴν εὐκαιρία τῆς μνήμης τοῦ ἐν ἁγίοις Πατρὸς ἡμῶν Μάρκου, Ἐπισκόπου Ἐφέσου τοῦ Εὐγενικοῦ θὰ τελεστοῦν εἰς τὸ Ἱερὸν Ἠσυχαστήριον ποὺ τιμᾶται στὸ ὄνομά του καὶ εὑρίσκεται στὴν κοινότητα τοῦ Ἁγίου Ἰωάννη (Λευκωσίας) (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Αρχιερατική θεία λειτουργία για την 50ή επέτειο (1967-2017) από τα εγκαίνια του Ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καμπιών

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καμπιών, σας προσκαλεί στην Αρχιερατική θεία λειτουργία για την 50ή επέτειο (1967-2017) από τα εγκαίνια του Ναού. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα 4-5 Ιουνίου 2017

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΝΙΕΡΩΤΑΤΟΥ – ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Την ερχόμενη Κυριακή της Πεντηκοστής, 4 Ιουνίου 2017, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια θα προστεί του Εσπερινού της Γονυκλισίας στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Επισκοπειό. (περισσότερα…)

Ο εορτασμός των Αγίων Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τσέρι (20-21 Μαΐου 2017)

Με ξεχωριστή μεγαλοπρέπεια και με την προσήκουσα λαμπρότητα εορτάσθηκε η Ιερά Μνήμη των Αγίων Βασιλέων, Θεοστέπτων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και της μητρός αυτού Ελένης, στον περικαλλή Ιερό Ναό των Αγίων της κοινότητος Τσερίου. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα 28 Μαΐου 2017

Την ερχόμενη Κυριακή, 28 Μαΐου 2017, θα τελεστεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Δευτερά, (περισσότερα…)