Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα 23-25 Φεβρουαρίου 2024

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα 23-25 Φεβρουαρίου 2024

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας την Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024, το απόγευμα, η ώρα 16:30, θα υποδεχθεί, με άλλους αρχιερείς, τον κλήρο και τον λαό, την Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου στον περίβολο της Μητροπόλεως Ταμασού στο Επισκοπειό. Θα ακολουθήσει λιτάνευση-πομπή προς τον Ιερό Ναό Απ. Ανδρέου, όπου θα ακολουθήσει δοξολογία και δέηση.

Το Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024, το πρωί, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στον περίβολο της Μητροπόλεως Ταμασού. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, θα χειροτονήσει εις διάκονο τον κ. Ιωάννη Κρόκο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, την Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 θα προεξάρχει της πανηγυρικής  Αγρυπνίας ενόψει της ελεύσεως της Αγίας Ζώνης, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου εντός του περιβόλου της Μητροπόλεως.

Το Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024, το εσπέρας (5.30 μ.μ), ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Απ. Ανδρέου στον περίβολο της Μητροπόλεως Ταμασού.

Την Κυριακή, 25  Φεβρουαρίου 2024, το πρωί, ο Σεβασμιώτατος θα συλλειτουργήσει με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Ανδρέου στο Επισκοπειό.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής

Print Friendly, PDF & Email

Share this post