Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 6-11 Ιανουαρίου 2016

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 6-11 Ιανουαρίου 2016

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο και στη συνέχεια θα προστεί της πομπής προς το λιμανάκι της Κάτω Πάφου, όπου θα γίνει η τελετή του αγιασμού των υδάτων.

Την Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου στην Αρχιμανδρίτα.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016 θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Αναβαργός.

Το εσπέρας της Κυριακής, 10 Ιανουαρίου 2016, θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι του Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου στην Αχέλεια.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στην Πόλη Χρυσοχούς και στη συνέχεια θα προστεί της τελετής του αγιασμού των υδάτων που θα γίνει στο λιμανάκι στο Λατσί.

Την Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Νατά. Το εσπέρας θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του εσπερινού και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι του Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου στο Αναβαργός.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Θεολόγος Αλεξανδράκης  την Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στην Πέγεια και στη συνέχεια θα προστεί της τελετής του αγιασμού των υδάτων που θα γίνει στο λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου Πέγειας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post