Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 31 Οκτωβρίου – 6 Νοεμβρίου 2015

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 31 Οκτωβρίου – 6 Νοεμβρίου 2015

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 1ην Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στα Χολέτρια.
Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Πάχνα.
Τη Τρίτη 3 Νοεμβρίου, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Στρουμπί.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος το προσεχές Σάββατο 31 Οκτωβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο.
Την Κυριακή 1ην Νοεμβρίου, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στο Νέο Χωρίον, όπου και θα προστεί του μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας.
Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Κοντού στη Λάρνακα.
Τη Τρίτη 3 Νοεμβρίου, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Μαυροβουνίου.
Τη Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητριανού, στον Άγιο Δημητριανό.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Κυριακή 1ην Νοεμβρίου, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο.
Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Αχέλεια.
Τη Τρίτη 3 Νοεμβρίου, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αγριδιών στην Πάφο (Ενορία Αγίου Θεοδώρου).
Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητριανού, στον Άγιο Δημητριανό.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post