Ιερά Μητρόπολη Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 24-27 Μαρτίου 2016

Ιερά Μητρόπολη Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 24-27 Μαρτίου 2016

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Παρασκευή, 25 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Θεοσκέπαστης στην Κάτω Πάφο. Ακολούθως στις 10π.μ. θα προστεί της καθιερωμένης δοξολογίας για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του εσπερινού της αποδόσεως της εορτής του Ευαγγελισμού, θα αναγνώσει την Β΄ Στάση των Χαιρετισμών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης στην Πάφο.

Την Κυριακή, 27 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην  Πάφο όπου θα προστεί και του μνημοσύνου των αοιδίμων Μητροπολιτών Πάφου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζιμπάμπουε και Αγκόλας του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας κ. Σεραφείμ την προσεχή Κυριακή 27 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό ναό Παναγίας Γαλατούσης στη Γαλαταριά.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την προσεχή Κυριακή, 27 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσοαιματούσης στη Χλώρακα όπου ακολούθως θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου του ήρωα Γεωργίου Αζίνα.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Παρασκευή, 25 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στην Πόλη Χρυσοχούς όπου ακολούθως θα προστεί της καθιερωμένης δοξολογίας για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί της ακολουθίας του εσπερινού της αποδόσεως της εορτής του Ευαγγελισμού, θα αναγνώσει την Β΄ Στάση των Χαιρετισμών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην Κοίλη.

Την Κυριακή, 27 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στη Σίμου.

Οι Θεολόγοι της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου θα κηρύξουν την προσεχή Κυριακή, 27 Μαρτίου ως εξής:

 

Παύλος Άρκου                                              Τρεμιθούσα

Γιώργος Σαββίδης                                         Τίμη

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

 

Print Friendly, PDF & Email

Share this post