Ιερά Μητρόπολη Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 1-3 Απριλίου 2016

Ιερά Μητρόπολη Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 1-3 Απριλίου 2016

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Παρασκευή, 1η Απριλίου στις 10π.μ. θα προστεί της καθιερωμένης δοξολογίας για την εθνική επέτειο της 1ηςΑπριλίου στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Γ΄ Στάση αυτών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλων Παύλου και Βαρνάβα στην Πάφο.

Την Κυριακή, 3 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στην Έμπα.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την προσεχή Παρασκευή, 1 Απριλίου, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Γ΄ Στάση αυτών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Μούτταλο.

Την Κυριακή, 3 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στο Όμοδος.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Παρασκευή, 1 Απριλίου στις 10π.μ. θα προστεί της δοξολογίας για την εθνική επέτειο της 1ης Απριλίου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου στην Κάτω Πάχνα. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί της ακολουθίας των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Γ΄ Στάση αυτών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στη Τσάδα.

Το Σάββατο 2 Απριλίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Μίνθης. Την Κυριακή, 3 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην ίδια πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή.

Οι Θεολόγοι της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου θα κηρύξουν την προσεχή Κυριακή, 3 Απριλίου  ως εξής:

 Παύλος Άρκου                                              Γουδί

Αλέξανδρος Μπιτσιούνης                              Αρόδες

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post