Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα 11-15 Μαΐου 2016

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα 11-15 Μαΐου 2016

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας την Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016 το εσπέρας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό του Αγίου Επιφανείου στον Άγιο Επιφάνειο Ορεινής.

Το ερχόμενο Σάββατο, 14 Μαΐου το εσπέρας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού της εορτής του Αγίου Πανηγυρίου στον ιερό ναό Παναγίας στη Μαλούντα.

Την Κυριακή, 15 Μαΐου 2016 το πρωί, ο Πανιερώτατος θα συλειτουργήσει με τον Μητροπολίτη Κωνσταντίας – Αμμοχώστου κ. Βασίλειο και άλλους Αρχιερείς στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι.

Την Κυριακή, 15 Μαΐου 2016, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος θα λειτουργήσει και κηρύξει στον ιερό ναό Παναγίας Οδηγήτριας στο Παλαιομέτοχο και θα τελέσει το πρώτο ετήσιο μνημόσυνο του αειμνήστου αδελφού του, Ιεροψάλτου Μιχαήλ Χατζηγεωργίου.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή, 15 Μαΐου 2016 και ώρα 7.00 το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ιερού ναού Αγίου Νικολάου στην Κάτω Δευτερά, εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά. Στην εκδήλωση θα τιμηθούν όλοι οι εργαζόμενοι πολύτεκνοι Γονείς διά της Παγκύπριας Οργάνωσης Πολυτέκνων.

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής,
10 Μαΐου 2016.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post