Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 26 Ιουλίου – 2 Αυγούστου 2016

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 26 Ιουλίου – 2 Αυγούστου 2016

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016 το εσπέρας,  θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στα Κάτω Χολέτρια.

Την Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στο Πολέμι όπου και θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στην Κάτω Ακουρδάλια.

Την Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Άρμου όπου και θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016, θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στην Κάτω Ακουρδάλια.

Το Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στην Αρμίνου.

Την Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Ανώγυρα. Το εσπέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Μίνθης.

Τη Δευτέρα,  1ην Αυγούστου 2016, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην ίδια πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή.

Την Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Πρωτομάρτυρος και Αρχιδιακόνου Στεφάνου στη Λέμπα.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post