Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 12 – 15 Αυγούστου

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 12 – 15 Αυγούστου

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 14 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ακροπόλεως στη Λευκωσία.

Το εσπέρας της Κυριακής 14 Αυγούστου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Τροοδιτίσσης. Στην ίδια πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή θα λειτουργήσει και θα κηρύξει την ημέρα του Δεκαπενταυγούστου.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την προσεχή Κυριακή 14 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στην Πόλη Χρυσοχούς.

Το εσπέρας της Κυριακής 14 Αυγούστου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορροϊατίσσης. Στην ίδια πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή θα λειτουργήσει και θα κηρύξει την ημέρα του Δεκαπενταυγούστου.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Παρασκευή 12 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Φωτίου και Ανικήτου στον Άγιο Φώτιο.

Το βράδυ της Παρασκευής 12 Αυγούστου στις 8:30 θα προστεί της Ιεράς Αγρυπνίας στον Ιερό Ναό Αποστόλου Τυχικού στα Μέσανα.

Την Κυριακή 14 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στη Φιλούσα Κελοκεδάρων όπου και θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου του ήρωα Ιωάννη Ιωάννου.

Τη Δευτέρα 15 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post